Semur Jengkol (Begini Cara Memasaknya)

semur-jengkol-pedas-kering

JENGKOL tidak dimasak di negara manapun, kecuali di Indonesia. Di tengah langkanya jengkol sehingga harganya meroket Rp50.000 per Kg, tentu bikin penasaran bagaimana cara memasak jengkol. Satu di antaranya disemur. Cara pembuatannya juga tidak terlalu sulit. Siapa pun, asal mau, bisa melakukannya. Tidak percaya? Ayo kita mencobanya.  (SELANJUTNYA)

Posted on 6 June 2013, in KULINER and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: